Ledig tisdag.
Igår, tisdag, hade jag ledig dag. Mötte upp Amelia och gjorde massa kul. Kan även nu bocka av lite mer från min bucketlist. Vi började med att besöka Lands End Labyrinth som var en grej på min bucketlist. Bilder därifrån kommer i ett eget inlägg. Sen gick vi och käkade lunch på ett ställe som hette Roam Artisan Burgers. Väldigt goda burgare! Rekommenderas. Det var ett ställe som Amelia hade på sin bucketlist att äta på. Till det köpte vi även hemmagjord björnbärs läsk. Den var supergod. All läsk där var hemmagjord.
 
Sen tog vi oss vidare till en annan park som var på min bucketlist, Jack Early Park. Även här kommer bilder i ett annat inlägg.
 
Gick sen ner till Fisherman's Wharf. Stannade på Chirardelli som är ett chokladmärke och fabrik från San Francisco. Hittills den enda chokladen som jag hittat här som jag tycker om, eller godis i övrigt för den delen. Godiset här är inte gott... Här beställde vi glass i alla fall. Beställde en espresso glass med hemmagjord chokladsås. Oj så god, och oj så mycket glass. Vi konstaterade båda två att vi nästa gång delar på en. Som vi kämpade med att äta upp della glass. Jag fick faktiskt lämna lite. Och sen tog vi oss hemåt. Supertrötta så blev en lugn kväll. Vi gick såå mycket och hundra backar och trappor här i San Francisco överallt. Det är gratis träning var man än går. Består av endast backar.