Shopping & Twin Peaks.
På söndagen var det lite shopping på förmimddagen som stod på schemat. Vi hittade en massa fint allihopa. Sen åt vi lite pizza till lunch. Efter det kände vi oss rätt nöjda med shopping och tog oss upp till Twin Peaks. Fantastisk utsikt, och även denna dag ingen dimma och supervarmt! Tog en massa fina bilder över fina San Francisco. Har ni inte besökt denna stad så tycker jag absolut ni ska försöka göra det! Här är otroligt fint och finns så mycket att se! 
 
Sen gick vi ner från Twin Peak ner till Castro området, också kallat gay-området. Jag tror detta är mitt favorit område. Det är väldigt färgglatt här med prideflaggor överallt. Centrum av Castro så är övergångsställena i pride färgerna. Lekplatsen vi brukar gå till, Eureka Valley, ligger också i Castro området. 
 
Tiden gick väldigt fort och det var dags för middag. Då tog fortsatte vi gå till Mission området. Mycket restauranger i detta området, speciellt på gatan Valencia. Hittade en restaurang med Vietnamesisk mat. Supergott! Jag tog kyckling med bönor stekta i citrongräs. 
 
Konstvägg av mosaik i downtown.
Lunch
Vy från Twin Peaks.
Mamma & pappa.
Lillebror Jimmie.
Familjefoto.
Pappa hittade ett stort träd på väg ner från Twin Peaks mot Castro.
Castro centrum med Prideövergångsställe.
Graffiti konst på en vägg i Mission området.
Min vietnamesiska mat vi åt på kvällen.