Lake Tahoe
För några helger sedan bjöd min värdfamilj med mig upp till Lake Tahoe. Tjejerna skulle få se snö för första gången. Tyvärr hade det regnat väldigt mycket där så fanns inte så mycket snö som det brukar kvar. Där vi bodde fanns bara några få och små högar kvar. Så vi fick åka en bit för att det skulle vara vitt på marken. Det var också så otroligt varmt. Vi gick alla utan jacka tillslut. Helst hade jag nog velat gå utan tjockbyxor med men då kunde jag inte sitta någonstans. De byggde ihop en liten snöggubbe som någon redan hade gjort. Men huvudet hade trillat av så tjejerna fixade till den lite. De var jättestolta över sin snögubbe.
 
De fick också åka lite pulka. Amy tyckte inte det var så kul. Första gången hon åkte ner sa hon: "Det går för fort, ni kommer döda mig." Hon hatar ju generellt när något går för snabbt eller snurrar för mycket så detta var inte hennes grej. Men de andra två tyckte det var kul. Vi gick en runda också med snowshoes. Aldrig provat det innan. Det var lite svårt att gå eftersom man fick gå lite som en pingvin och inte ha fötterna för tätt. Men kul att få ha provat det med. 
 
Vi bodde i en fin liten stuga. Eller den var hyfsat stor faktiskt. Jättemysig. Dock var min säng jättehård så sov inte jättebra. Och första natten på ett nytt ställe sover jag aldrig så bra. Vi sov två nätter. Vi kom lördag kväll och kom hem till SF måndag eftermiddag. 
 På vägen upp stannade vi på denna fina lekplats så barnen fick springa av sig. Jag satte mig i parken bakom medan de lekte.
Hade besök av ekorrar som sprang runt mig.
Claire och Amy sov i bilen, både på väg dit och hem. Mary sov inte alls något i bilen.
 
Mitt rum där jag sov.
Här är bilen de hyrde så vi skulle få plats alla tillsammans med all packning. Megastor. Lite större än vad de trodde.