Los Angeles.

Jag har åkt på en liten semester till Los Angeles!! Är ännu en grej som står på min bucketlist. Mötte upp bästisen Sabina, hennes blogg hittar ni under länkar. Så kul att äntligen få träffa henne igen. Senast vi sågs var i februari. Fast att vi pratar typ varje dag via olika sociala medier så är det inte samma sak som att faktiskt träffa henne. 


Vi har haft en rolig första dag tillsammans i Los Angeles. Mitt flyg hit gick 8:15. När vi möttes upp på vårt hostel som vi ska bo på under våra dagar här så ringde vi nästan direkt till min fina mamma som fyller år idag. Grattis till dig igen! Överraskade henne med att Sabina också var med. De visste varken att jag planerat resa hit och ännu mindre att jag skulle möta upp bästis här. Så det var kul. Roligt att även mamma och pappa överraskade med att min fabror och ingifta faster var med. Så kul att prata med er igen. Saknar er alla där hemma! 

Efter skypesamtalet åt vi snabb lunch och sen gick vi rundtur på Paramount Pictures. En såå häftig upplevelse att få se inspelningplatser och rekvisita osv. Rekomenderas starkt om ni någon gång är i Los Angeles. Efter det tog vi oss till Madame Tussaude Hollywood. Också superhäftigt att se. Vaxdockorna ser ju så verkliga ut. Det vsr vad vi hann med idag. Tyvärr har jag typ bara tagit bilder med systemkameran och har inte tillgång till dator här så bilder kommer i nästa vecka.