Cykling.
Igår var det 26 grader varmt. Så himla härligt. Behövde heller inte ha alla tjejerna hela dagen som jag trodde. På morgonen hade jag bara Mary. Det var så himla mysig. Kan inte komma ihåg när det bara var vi två. Alltid varit Amy eller Claire med. Vi hade en jättebra morgon, inga sura miner. Amy var som vanligt på förskolan på morgonen och min värdpappa hade Claire på förmiddagen. Mary bestämde att hon ville cykla på förmiddagen. Så hon cyklade och jag gick till Mission Playground. Där hade hon lite lekpaus och snack. När vi kom dit så smsade Evelina, deras förra au pair. Så hon mötte upp oss där med. Supermysigt. Strax innan lunch så cyklade vi hem igen.
 
Efter lunch hade Mary liten date med min värdpappa och jag hade Claire. Claire tog en mini nap och sen gick vi till Dolores Park där vi igen mötte upp Evelina och hennes kompis som är på besök. På fm jobbade Evelina så hon hade med bebisen som hon passar. Men nu vara hon off work och de satt och chilla i parken. Claire var nöjd för hon fick massa uppmärksamhet. Min värdmamma hämtade Amy från förskolan och mötte oss i parken Och då tog hon över och jag blev ledig. Hängde med de en liten stund innan jag gick hem. Var ju ute nästan hela dagen förutom lunch och Claire lilla nap. Blev så trött av solen och värmen. Tror inte jag drack tillräckligt heller, måste bli bättre på det! Så hade en lugn kväll och tidig sänggång. 
 
Mary läste denna boken för mig. Hon har blivit så duktig på att känna igen ord och ljuda sig fram till vad det står. Riktigt kul att se! Och höra när hon läser!